Мої сторінки в соціальних мережах

   

Новини
03.02.2024

Відкритий чемпіонат Полтавщини з муай тай: кращі моменти (ФОТО та ВІДЕО)

У спортивній залі університету «Полтавська політехніка імені Ю. Кондратюка» відбулися змагання з таїландського боксу.

Детальніше>>
27.01.2024

Паралімпійська збірна України з волейболу сидячи відновлює форму на Полтавщині (ФОТО)

Збірна України з волейболу сидячи проводить збір у спорткомплексі “Колос” у Решетилівці.

Детальніше>>
13.01.2024

Полтавський Євромайдан: кадри історії (ФОТО)

10 років тому спочатку невеликі зібрання перетворилися на великі мітинги проти авторитарної влади. 

Детальніше>>
Всі новини

Франція — Україна: про арбітрів та прогнози полтавців

 

У вівторок, 19 листопада, відбудеться матч-відповідь французько-українського протистояння.


У переддень вирішального матчу року ми звернулися до полтавців, аби вони поділилися своїми прогнозами стосовно майбутньої гри.
— Перший матч в Києві мені дуже сподобався, — говорить Длявер Нурідінов, футболіст «Полтави». — Наші грали дуже добре. З поміж українців я б виділив Зозулю, який багато корисної роботи зробив. Ротань виконав дуже великий об'єм роботи на полі, дуже старався. Безус здорово ввійшов в гру, дуже багато загострював попереду. Наші вийдуть на чемпіонат світу, якщо гратимуть так само, як і в першому матчі.

 

— Вражень від першої гри нашої збірної після фінального свистка було море, — говорить Володимир, працівник фірми по нерухомості. — Зараз вони трішки вщухли. Дуже радий за цих гравців збірної України — вони пишуть історію: перша перемога над французами і перша перемога в стикових матчах. Саму гру дивився по телевізору, але багато друзів були присутні на НСК Олімпійський.


Опитування, яке ми проводимо в одній із соцмереж стосовно другого матчу збірних, триває. Але вже зараз зрозуміло, що полтавці вірять у свою збірну.

 

— Враження незабутні, це мабуть найкраща гра збірної, яку мені довелось бачити, — говорить Антон, студент. — Шалений настрій, віддача, грамотна гра в обороні і в атаці. Наші не дали французам показати свою гру. Я впевнений, що наша збірна буде грати на чемпіонаті світу, але попереду ще важче випробування в Парижі.

 

Про арбітрів та стадіон

 

Матч, який пройде у вівторок, 19 листопада, на полі паризького стадіону Стад де Франс буде обслуговувати словенська бригада арбітрів на чолі з Даміром Скоміною. Асистентами головного арбітра на цьому матчі будуть Матей Жуніч і Боян Уль. Четвертий арбітр — Слава Вінчіч.
Скоміна працював на трьох матчах за участю нашої національної команди. В офіційних зустрічах були переможені Англія (1:0) та Фарери (2:0), а в товариській грі з Нідерландами була зафіксована нічия (1:1).
Окрім цього Дамір Скоміна відомий українським вболівальникам тим, що обслуговував матчі Євро 2012, яке проходило минулого року в Польщі та Україні.

 

 

80-тисячний Стад де Франс був відкритий до домашнього для французів чемпіонату світу в 1998 році, і саме на ньому збірна Франції вперше стала чемпіоном світу.
Збірна України тричі грала на Стад де Франс. На рахунку нашої збірної одна нічия (0:0 у відбірковому матчі на Євро-2000) та 2 поразки (0:1 в товариському матчі в червні 2004 року і 0:2 у відбірковому матчі на Євро-2008).

 

Ціна футболу


Футбольною Асоціацією Франції встановлена вартість квитка в сектор для українських вболівальників у розмірі 20 (250 грн) та 120 євро (1350 грн).

Надіслати запитання
Ваше ім'я

Invalid Input
Email

Invalid Input
Ваше повідомлення

Invalid Input
Останнє з блогу
30.12.2023

2023: життя Полтави у фото

Рік вийшов складнішим, ніж очікувалось, але іншого ніхто й не обіцяв.

Детальніше>>
02.09.2022

Віктор Крайник: вболівальник «Ворскли» зі світлою душею

Полтавщина втратила людину, яка неймовірно любила спорт та ще сильніше «Ворсклу».

Детальніше>>
Читати блог