Мої сторінки в соціальних мережах

   

Новини
03.02.2024

Відкритий чемпіонат Полтавщини з муай тай: кращі моменти (ФОТО та ВІДЕО)

У спортивній залі університету «Полтавська політехніка імені Ю. Кондратюка» відбулися змагання з таїландського боксу.

Детальніше>>
27.01.2024

Паралімпійська збірна України з волейболу сидячи відновлює форму на Полтавщині (ФОТО)

Збірна України з волейболу сидячи проводить збір у спорткомплексі “Колос” у Решетилівці.

Детальніше>>
13.01.2024

Полтавський Євромайдан: кадри історії (ФОТО)

10 років тому спочатку невеликі зібрання перетворилися на великі мітинги проти авторитарної влади. 

Детальніше>>
Всі новини

«Ворскла» та «Карпати»: післяматчева прес-конференція

Олександр Севідов (головний тренер «Карпат»):

 

– Хороша, бойова гра. Напевно та гра, про яку говорять банальні слова – ніхто не хотів поступатися. Я думаю, ми не поступилися супернику в боротьбі, забили непогані м’ячі, але й пропустили з двох стандартів. Ну і, знаєте, так, як складалася гра, ситуація на полі – ця нічия для нас – те саме що перемога. Кожне очко в нашому становищі – на вагу золота. Я хлопцям подякував за характер, за самовідданість. А в грі – є ще над чим працювати.

 

– Яке враження справила на Вас «Ворскла»? Здивувала чимось? Наскільки Ваша команда стала сильніша в порівнянні з грою першого кола?

 

– Я думаю, що якби сьогодні забив Васін, ми б досягли реваншу. Я не буду говорити за першу гру. Ми грали «з листа», це був перший тур, у нас навіть обойми не було, якщо не вважати футболістів «дубля». Що стосується «Ворскли», то команда зіграна, не перший рік грають один з одним футболісти, відчувають один одного. Команда з хорошими швидкими флангами. Видно, що дружна і об’єднана ідеєю. Я це говорив наприкінці минулого сезону, повторю і зараз. В інших тонах і фарбах вам розповість Вася Сачко. Я не можу більше говорити про «Ворсклу». Не можу сказати, що ми сьогодні були на голову сильніше, але якщо б забили в кінці, я б сказав, що заслужили перемогу. А раз не забили, то заслужили нічию.

 

– А гол Костевича Вас здивував?

 

– Знаєте, ви журналісти – цікаві хлопці. Чим футболіста, або тренера зараз можна здивувати? Ну, я якось сказав, що я не Копперфільд, щоб когось дивувати. Ми вивчаємо суперника, «Ворскла» вивчає нас. Чим-небудь в століття такої електроніки та такого телебачення з розбором моментів здивувати складно. Гол Костевича, напевно, маленький шедевр для футболіста. Він з більш гарним настроєм поїде до молодіжної збірної.

 

Василь Сачко (головний тренер "Ворскли"):

 

- «Карпати» вже не ті, які були на початку чемпіонату. «Карпати» досить пристойна команда, що й  вона сьогодні й довела. Олександр Севідов створив дуже боєздатний колектив. Вони і до цієї гри виглядали дуже пристойно. Так, сьогодні «Ворскла» зіграла не найкращу свою гру. Ми пропустили два м'ячі, допустивши грубі помилки. Але й забили два м'ячі і не програли. Тому результат вважаю закономірним. Треба визнати це.

Надіслати запитання
Ваше ім'я

Invalid Input
Email

Invalid Input
Ваше повідомлення

Invalid Input
Останнє з блогу
30.12.2023

2023: життя Полтави у фото

Рік вийшов складнішим, ніж очікувалось, але іншого ніхто й не обіцяв.

Детальніше>>
02.09.2022

Віктор Крайник: вболівальник «Ворскли» зі світлою душею

Полтавщина втратила людину, яка неймовірно любила спорт та ще сильніше «Ворсклу».

Детальніше>>
Читати блог